Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » Događanja, Seminari » CMT radionice: Unapređenju prodaje srednjih, malih i obiteljskih hotela

CMT radionice: Unapređenju prodaje srednjih, malih i obiteljskih hotela 

Portal Hotelijer.hr i  CMT savjetovanje i upravljanje u turizmu organiziraju u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Nacionalnom udrugom obiteljskih i malih hotela besplatne radionice o unapređenju prodaje kapaciteta srednjih, malih i obiteljskih hotela.

Cilj je radionica upoznati vlasnike, voditelje marketinga i prodaje te menadžere u srednjim, malim i obiteljskim hotelima o nužnosti uvođenja suvremenih alata i vještina u prodaji vlastitih kapaciteta za koje se do unatrag nekoliko godina smatralo da su isključivo u domeni velikih hotela ili hotelskih lanaca. Turističko tržište danas je izuzetno dinamično pa samo onaj hotelijer koji te promjene svakodnevno prati i vještinom profesionalaca prilagođava svoje poslovanje tim promjenama, može očekivati ostvarenje planiranog rezultata poslovanja.

Predavači na radionicama su turistički profesionalci s bogatim iskustvom u korištenju suvremenih prodajnih alata u hotelijerstvu.

Teme o kojima će na radionicama biti riječi su: povećanje prihoda i unapređenje prodaje, pravilno vođenje politike cijena, e-marketing (SEO i SEM) za srednje, male i obiteljske hotele, nastup na sajmovima i uspješna prezentacija u inozemstvu, menadžersko izvještavanje u srednjim, malim i obiteljskim hotelima te kreiranje hotelskog identiteta.

CMT radionice će se u proljetnom serijalu održati u Rijeci (21. travnja), Splitu (24. travnja), Zagrebu (14. svibnja) i Osijeku (19. svibnja).

Radionice se odvijaju pod sponzorstvom firme KOR informatički inženjering koja je specijalizirana je za podršku poslovanja i upravljanja u hotelskoj i ugostiteljskoj industriji. KOR aplikativni programi usklađeni su sa svjetskim standardima u hotelskoj industriji i prate razvoj novih tehnologija i njihovu primjenu u poslovanju.

Radionice su isključivo namijenjene vlasnicima, voditeljima marketinga i prodaje te menadžerima u srednjim, malim i obiteljskim hotelima koji aktivno posluju.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno uz obaveznu prijavu na link www.cmt-radionice.com/prijava/, a više informacija možete pronaći na službenoj web stranici radionicawww.cmt-radionice.com