Dobavljači u hotelijerstvu i turizmu|Saturday, April 4, 2020
Navigacija Home » Ideal Plus d.o.o.

Ideal Plus d.o.o.

Ideal Plus d.o.o.
Ideal Plus je nova tvrtka na tržištu profesionalnih praonica u Hrvatskoj. Posjeduje pogon veličine 1.500 kvadratnih metara koji je opremljen vrhunskom tehnologijom za pranje i kemijsko održavanje rublja. Kapacitet pogona je 7.000 kg na dan i posluje na području cijele Hrvatske. Uz uslugu održavanja i pranja rublja Ideal nudi i uslugu iznajmljivanja rublja (stolnog rublja, posteljnog i frotir rublja).Ideal–Grupa d.o.o. zastupnik je za kemijska sredstva za čišćenje i pranje svjetski poznatog brenda IDEAL.

PRAONICA RUBLJA ZA HOTELE
Čistoća, mekoća i miris svježe opranog rublja svakom gostu potiče osjećaj pažnje i upotpunjuje njegov doživljaj. Hotelske sobe i kupaonice moraju ispunjavati najviše higijenske standarde, kako bi Vaši gosti bili zadovoljni, zato mi u Ideal Grupi posebnu pažnju posvećujemo vašem hotelskom rublju kako bi gostu prenjeli jedinstveni osječaj opuštanja, svježine i brige za njegovo zdravlje.

Zadovoljstvo Vaših gostiju je najbolja pohvala naše kvalitete, a samim tim i garancija da će se gosti uvijek zadovoljno vraćati k Vama jer znaju da su vam njihova udobnost i zdravlje na prvom mjestu. Svaki Vaš prijedlog poslušat ćemo s velikom pozornošću i učinit ćemo sve kako bi vi bili što zadovoljniji.

Kontakt podaci
Ideal PLUS d.o.o.
Prigornica 2, Zagreb
Tel: +385 1 33 56 204
www.idealplus.hr
info@ideal-grupa.hr
Kontakt osoba:
Usluge i proizvodi
– praonica rublja za hotele
– prodaja rublja
– leasing rublja za hotele
– opskrba deterđentima
– sredstva za čišćenje
– kemijsko čišćenje
Klijenti i reference
– Double Tree by Hilton, Zagreb
– Liburnia Riviera Hoteli
– Kempinski Hotel, Savudrija
– Hotel Therapia d.o.o.
– Grand Hotel Lav, Split
– Vienna International
ideal-grupa_1
2
3