Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » Događanja, Seminari » Prezentacija novih rješenja i mobilnih tehnologija u hotelijerstvu

Prezentacija novih rješenja i mobilnih tehnologija u hotelijerstvu 

Špica Sustavi integrator su sustava i rješenja za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa i mobilna rješenja. Kroz 25-godišnje iskustvo stekli smo široku bazu korisnika naših sustava koja sada broji više od 3500 poduzeća u regiji i svijetu. U hotelijerstvu smo prisutni od samih početaka.

Kako bi prezentirali neka od najaktualnijih rješenja u hotelijerstvu koja se baziraju na novim tehnologijama, 25. ožujka u hotelu Sheraton u Zagrebu organizira se besplatan seminar za sve kojima su dolje nabrojane teme zanimljive. Pokrit će široko područje hotelskih rješenja i pokazati njihove mogućnosti. Osim u Zagrebu, prezentaciji možete prisustvovati i u Novoj Gorici 24.03, Beogradu 26.03. i u Budvi u prvoj polovici travnja.

Prezentacija novog rješenja temeljenog na pametnim telefonima i Assa Abloy programskog sustava koji povezuje: sustav otvaranja hotelskih soba korištenjem mobitela, loyalty program, internet rezervacije u jednu jedinstvenu funkcionalnu cjelinu. Prezentacijom novog koncepta Špica Time&Space rješenja za upravljanje radnim vremenom u hotelijerstvu doprinosimo novim mogućnostima u procesu vođenja hotelskih resursa.

Funkcionalnosti poput dinamičkog planiranja radnih sati povezanog s brojem gostiju, zadavanja operativnih radnih zadataka korištenjem mobitela i praćenja realizacije prema mjestu troška, također korištenjem mobilnih telefona i BLE tehnologije omogućuju povećanje efikasnosti i smanjivanje troškova rada.

Upravljanje i optimizacija potrošnje električne energije postaje obaveza i dio životne kulture ispravnog korištenja energetskih resursa u hotelijerstvu. Orion VingCard sustav svojim funkcionalnostima nadzora i upravljanja troškovima energije u hotelskim sobama pruža podršku orijentaciji hotela prema energetskoj učinkovitosti i omogućuje smanjenje hotelskih troškova.

Međunarodni stručnjak za sigurnost, g. Justin Bishop, upoznat će Vas sa sigurnosnim rizicima u hotelijerstvu u svijetu te objasniti kako pravilno upravljati njima.

Primjerima iz prakse prezentirat ćemo aktivnosti nakon elementarne nepogode – poplave u New Orleansu – vezane uz čuvanje hotelske imovine, organizirane i vođene od profesionalnog security tima, kao i osposobljavanje sustava ulaza u hotelske sobe od specijalnog Vingcard tima. Stručnjaci iz Špice govorit će o tome kako različite tehnologije utječu na sigurnost hotelskih sustava i podataka. VingCard predavač pobliže će predstaviti sustave kontrole ulaza u hotelske sobe, njihovu kvalitetu, sigurnost, dugovječnost i inovativnost.

Prijavi se na prezentaciju.

4

FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="financije"]

INFORMACIJSKO-KOMUNIKACIJSKA TEHNOLOGIJA

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="IT"]