Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » IT tehnologija » Protelo-ova CRM rješenja za hotelsko poslovanje

Protelo-ova CRM rješenja za hotelsko poslovanje 

Protel Voyager –  uključite goste u vašu ponudu preko mobilnih uređaja.

Sa protel Voyager vašim gostima omogućujete da imaju uvid u vašu ponudu prije dolaska u hotel, tijekom boravka i poslije dolaska iz hotela i to na način na koji gosti sami sebi odrede.Aplikacija radi na mobilnim uređajima i dozvoljava gostima jednostavan pristup hotelskim informacijama i uslugama u svakom trenutku, na svakom mjestu. Povećajte gostova očekivanja i prezentirajte im na jednostavan način kompletnu ponudu Vašega hotela.

Sa protel Voyager omogućujete dodatnu vrijednost za Vašega gosta koja se očituje u:

  • personalizirani tretman gosta
  • nuđenju informacija o aktualnoj ponudi hotela
  • nuđenju značajnih informacija o hotelu
  • jednostavnije naručivanje posluge u sobu
  • pregledu troškova gosta na mobilnom telefonu
  • prijava i odjava iz hotela s QR kodom

 

protel_2Protel Messenger – personalizirane poruke gostima hotela

 

Sa protel Messenger alatima komunicirajte sa gostima i zaposlenima na efikasan i jednostavannačin. Protel ce izabrati poruku na jeziku gosta, pripremiti e-mail ili poslati SMS vašem gostu kada on to zatraži. Slanje poruka gostima se može aktivirati vremenski ili ovisno o uvjetima koje odredite zasebno za svakoga gosta ovisno o njegovim preferencijama.

Protel Messenger je dio protel cloud rješenja, koja djeluju transparentno sa vašom bazom podataka u SPE ali MPE konfiguraciji.

 

više informacija na: www.igost-informatika.hr

 

FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="financije"]

INFORMACIJSKO-KOMUNIKACIJSKA TEHNOLOGIJA

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="IT"]