Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » Edukacije » USALI & benchmarking: interno izvještavanje u hotelijerstvu

USALI & benchmarking: interno izvještavanje u hotelijerstvu 

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi:

 Program cjeloživotnog obrazovanja

USALI & BENCHMARKING: INTERNO IZVJEŠTAVANJE U HOTELIJERSTVU

Pokretanje programa cjeloživotnog obrazovanja USALI & BENCHMARKING motivirano je spoznajom da u Republici Hrvatskoj mnogobrojni hoteli ne primjenjuju USALI (Uniform System of Accounts for the Lodging Industry, 11. izdanje, 2014), najnovije svjetske standarde internog izvještavanja.

Program traje jedan semestar i obuhvaća slijedeće navedene module / predmete:usali-popis-predmeta

Nakon uspješnog završetka programa polaznik ostvaruje 15 ECTS bodova i stječe certifikat Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. 

Uvjete upisa, cijene i više o programu saznajte na linku – USALI & BENCHMARKING

EDUKACIJE & SEMINARI

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="edukacije"]

PRODAJA I MARKETING

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="prodaja-marketing"]