Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » Edukacije » Konferencija: Event management u turizmu

Konferencija: Event management u turizmu 

Želite li ojačati prepoznatljivost svoje destinacije, povećati prihode i pokrenuti lokalno gospodarstvo – tada sigurno razmišljate o organiziranju kreativnih i prestižnih turističkih evenata.

Dugoročni i kratkoročni efekti kvalitetnih evenata dovoljan su razlog da svaka destinacija i turistička organizacija osmisli inovativna događanja primjerena svojem ambijentu i resursima. Uz poticanje potrošnje, produljivanje sezone i veći broj noćenja, kvalitetan event pruža turistima vrijedan sadržaj za dijeljenje na društvenim mrežama, što je jedan od najjačih marketinških alata današnjice.

Niz gradova, turističkih zajednica, hotelskih korporacija i event management organizacija prepoznalo je važnost ulaganja u razvoj evenata, pa hrvatski turizam zadnjih godina doista ima što za ponuditi lokalnim stanovnicima i turistima – Špancirfest, Dvorišta, Ledeni park na Zrinjevcu, C’est is the Best, adventi u raznim gradovima neki su od primjera odličnih praksi.

Ipak, Hrvatska kao turistička zemlja može (i mora) ponuditi još više od toga. Stoga je pravo vrijeme za učenje, promišljanje i formiranje novih turističkih događanja.

Konferencija je namijenjen turističkim djelatnicima – turističkim zajednicama, turističkim agencijama, predstavnicima općina, gradova i županija, hotelskim korporacijama, ugostiteljskim djelatnicima, voditeljima kulturnih objekata, kreativnoj industriji i svima koji žele eventima pokrenuti gospodarski rast svoje zajednice ili organizacije.

Konferencija će se održati kao set od 6 izlaganja vodećih ljudi iz industrije event managementa, uz case study pristup, te mogućnost razgovora i diskusije s predavačima.

Više o konferenciji saznajte na linku

EDUKACIJE & SEMINARI

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="edukacije"]

PRODAJA I MARKETING

[display_news_s3 include_excerpt="false" excerpt_l="16" include_date="false" posts_per_page="5" offset="0" orderby="date" order="DESC" post_type="post" category="prodaja-marketing"]