Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Tuesday, November 19, 2019
Navigacija Home » Investicije i ulaganja » Starwood Capital Group osniva novi brend – Uptown Suites

Starwood Capital Group osniva novi brend – Uptown Suites 

uptownsuites

Starwood Capital Group je najavio pokretanje novog hotelskog brenda Uptown Suites koji će na tržištu nuditi apartmane za obitelji, poslovne putnike i posjetitelje na dužem boravku. Uptown Suites će biti upravljan od strane kompanije InTown Suites koji su vodeća firma koja nudi povoljan smještaj za duži boravak unutar SAD-a.

Budući da je u SAD-u zabilježena sve veća potražnja za smještajnim jedinicama koje su pogodne za duži boravak Starwood Capital će novim proizvodom gostima nuditi apartmane s ugostiteljskim uslugama i svim prednostima hotelskog smještaja. Potražnja za takvim smještajnim jedinicama raste te će Uptown Suites s visokokvalitetnim sadržajima između ostaloga uključivati: hotelske lobije opremljene s zakrivljenim televizijama i velikim kaminima, moderne kuhinje u apartmanima, postaje za punjenje električnih vozila, brzi bežićni internet, smještajne jedinice s pametnim televizorima visoke razlučivosti i aparatima za kavu.
Uptown Suites hoteli će se u pravilu otvarati na lokacijama u blizini velih gradova ili na središnjim lokacijama unutar manjih gradova. Ekspanzija će biti koncentrirana u regijama s jakim rastom zaposlenja i u regijama za koje se predviđa rast stanovništva. Do kraja 2019. godine planirano je otvorenje prvih 10 hotela unutar Uptown Suites brenda.

Više o brendu Uptown Suites pogledajte na www.uptownsuites.com