Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » Intervjui » Novi hotel: Hotel Garden Hill

Novi hotel: Hotel Garden Hill 

U Velikoj Gorici, u neposrednoj blizini Međunarodne zračne luke Zagreb, otvoren je hotel Garden Hill koji je prvenstveno namijenjen onim koji u Zagreb dolaze zbog posla. Hotel koji raspolaže sa 39 soba i 6 apartmana te ima wellness te dvorane za sastanke, seminare i konferencije sufinanciran je iz Europskih fondova.

Visina investicije za projekt Hotela Garden Hill 4* u Velikoj Gorici je skoro 32 milijuna kuna, a svakako moramo napomenuti da je projekt sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj sa 10 milijuna kuna. Investitor projekta je tvrtka Crv d.o.o., a glavni arhitekt Maja Balenović iz tvrtke Vege A – govore nam iz novootvorenog hotela i napominju kako Garden Hill ima i vrhunski restoran baziran na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

Restoran Hill je dio hotela Garden Hill. Uz bogati doručak za goste hotela, restoran nudi i bogati a lá carte jelovnik baziran na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja domjenaka, evenata i drugih svečanosti – dodaju iz Garden Hilla.

Iako orijentiran na poslovne goste, hotel je osmišljen i da gostima nudi oazu za mir i opuštanje te se u sklopu hotela nalazi wellness centar koji se prostire na 400 četvornih metara.

Wellness hotela Garden Hill je osmišljen kako bi gostima omogućio relaksirajuće trenutke nakon dugačkog dana, ili cjelodnevni užitak u slobodno vrijeme. Osim SPA zone, u njemu se nalaze i frizerski salon – dodaju iz velikogoričkog hotela.

hotel garden hill 2

hotel garden hill

hotel garden hill recepcija