Sve o hrvatskom hotelijerstvu|Saturday, September 23, 2023
Navigacija Home » Edukacije » Bernays i DoubleTree by Hilton Zagreb potpisali ugovor o suradnji

Bernays i DoubleTree by Hilton Zagreb potpisali ugovor o suradnji 

Partnerska mreža visokog učilišta od čak 80 organizacija upotpunjena je jednim od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca.

U nepuna dva mjeseca dana od pokretanja studija turizma Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment dogovorila je novu suradnju u turističkom sektoru. Tako je partnerska mreža visokog učilišta od čak 80 organizacija upotpunjena jednim od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca. Zahvaljujući partnerstvu koje su dogovorili su mr. sc. Josipa Jutt Ferlan, generalna direktorica DoubleTree by Hilton Zagreba, i dekan Bernaysa dr. sc. Damir Jugo, studenti najinovativnijeg studija turizma u Hrvatskoj usavršavat će se u području hotelskog i ugostiteljskog menadžmenta te detaljnije upoznati način poslovanja te komunikaciju renomiranog svjetskog brenda, ali i sudjelovati u kreiranju i razvoju različitih usluga hotela. „Partnerstvo s grupacijom kao što je Hilton dodatna je potvrda da su Bernaysovi studiji turizma upravo ono što turističko tržište danas treba.

Studiji na potpuno inovativan način odgovaraju potrebama s kojim se jedna od najvažnijih gospodarskih aktivnosti u Hrvatskoj suočava, a zahvaljujući praktičnom iskustvu koje stječu u svjetskim hotelskim lancima, uglednim turističkim kompanijama te turističkim destinacijama i specijaliziranim turističkim objektima naši će studenti već po završetku studija biti u velikoj prednosti u odnosu na ostale.“, dodao je dr. sc. Jugo. DoubleTree by Hilton Zagreb član je Hilton Worldwide portfelja hotela koji uključuje više od 570 hotelskih objekata u čak 85 zemalja. Riječ je o gradskom, lifestyle hotelu koji poštuje provjerene procedure i standarde poslovanja i pružanja usluga, a čiji je brend po svojoj usluzi i luksuzu prepoznat diljem svijeta. Uz zagrebački Hilton, Bernays je nedavno dogovorio suradnju i s lošinjskom Jadranka Grupom, TZ Zagrebačke županije, LifeClass Termama Sveti Martin, TZ Međimurske županije te TZ Grada Ivanić-Grada i Putničkom agencijom Petek Tours koja u svom vlasničkom portfelju ima i hotel Sport te izletište Petek.

izvor: Večernji list